Алуминиева дограма


„ЕЛИТ БУРГАС” ЕООД предлага на своите клиенти алуминиева дограма с марката АЛТЕСТ, която включва следните системи :Алуминиева система „375 ПОНИ”


Aлуминиева система с термо-мост „530 ЕСКИМОС”
АЛУМИНИЕВА СИСТЕМА „375 ПОНИ”


Профилите от системата „375 ПОНИ” са предназначени и отговарят на всички изисквания на крайния потребител. Поради тази причина профилите от серията са един предпочитан избор за клиентите, тъй като имат изчистен и стилен дизайн и същевременно с това са и ценово достъпни за всеки потребител.

Системата „375 ПОНИ” отговаря на всички европейски стандарти и норми за качество.

Каналите на профилите са проектирани така, че да отговарят на всички стандарти. Поради тази причина на тази система могат да се прилагат много различни видове панти, сглобки и различни видове аксесоари.
Системата „375 ПОНИ” предлага поставяне на единично стъкло с размери от 4 до 10 мм, както и стъклопакет с размер 24 мм.
Материалът, който се използва за изработката на профилите от тази система отговаря на DIN 1725 Tl и е : AIMgSiO0,5 F22.
Профилите от системата „375 ПОНИ” са достъпни за всеки, с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв тип сгради и помещения. Предлагат чудесен баланс между красиво и практично!
АЛУМИНИЕВА СИСТЕМА С ТЕРМО-МОСТ „530 ЕСКИМОС”


Алуминиевата система на фирма „Алтест” – „530 ЕСКИМОС” се различава от системата „ПОНИ” по това, че притежава термо мост, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Този термо мост има функцията да задържа въздух и посредством него да запазва температурата в помещението.
Друго предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите позволява голямо разнообразие от сглобки, панти и други аксесоари.

Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.

Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран за „530 ЕСКИМОС”. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.
Според стандарта DIN 1725 T1 алуминият, използван за изработката на профилите от системата „530 ЕСКИМОС”, е : AIMgSiO0,5 F22 и отговаря на всички стандарти и норми закачество.